SMYGPREMIÄR STOCKHOLM

skarmavbild-2016-09-14-kl-12-17-40

DJ´S

〉LINNEA ÅSFJÄLL
Linnea har stört sina grannar länge nog med sitt musikintresse och tar nu steget att premiärspela på Klubb Kahlo när vi intar konstskolan Basis, där hon själv studerat konst tidigare.
Hon är uppvuxen i Norrland där hon redan i unga år blev matad med musik av sina föräldrar, så det blir med största sannolikhet en blandning av nytt och gammalt – och såklart mycket brudar.

〉LINN KOCH-EMMERY
Linn är ursprungligen från Norrköping där hon bland annat varit resident på Karateklubben och Djungelklubben. I Stockholm har hon tidigare spelat skivor på Spybar och Debaser. Linn kommer att spela cool electropop av coola tjejer och hon har utlovat ett mäktigt gästspel av Hanna Duan (Zau Glücks femte, eller eventuellt sjätte medlem) under kvällen.

〉CHASY
Charlin Svanér dela Cruz aka CHASY är spunnen ur Dalslands djupaste djungel och sprider glitter och magi under slagorden ”Mera bas!”. Likt en regnbåge levererar hon en (o)salig blandning av hiphop, r’n’b, moombah, djungelfeber, electro och tropiska vibbar. När hon stökar till det riktigt ordentligt bjuds det även på en och annan 90-tals dänga och det bästa av boybands. En melodiös käftsmäll som får alla dansgolv att go bananas. Bered er på svett, härj och en jäkla massa twerkande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s