VI SÖKER KONSTNÄRER

14290057_10207158823357550_3211426835476694790_o

Klubb Kahlo söker konstnärer till en utställning den 5 november med tema Identitet. Vi efterlyser verk som på något sätt behandlar temat och som kan presenteras under en vernissage på dagen samt i en klubbmiljö under kvällen.

De konstnärer som medverkar kommer under hela helgen att vara aktiva i en kollektiv process då vi installerar verken på fredagen, presenterar dem på lördagen och utvärderar samt ger varandra feedback på söndagen. Vi ser gärna en spridning av olika konstformer och tekniker som på olika sätt tar sig an temat identitet.

Evenemanget kommer att äga rum i Stockholm på Folkungagatan 147.
I nuläget finns inget hjälpmedel på plats för att göra lokalen tillgänglig för dig som använder rullstol eller liknande medel. Detta är något vi är oerhört ledsna över och kommer att bära med oss till kommande evenemang ♡

Vi välkomnar alla icke-män att söka!

Mer info om hur du ansöker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s