RELEASE FÖR PODDEN SOUF SÖKER

Souf söker hemsidan

Souf Söker är en podcast som handlar om platsen, om att ha plats och att ta plats. Genom samtal med andra försöker Sofia Johansson hitta sin väg fram till sin plats och sitt konstnärsskap. Hur uppfattar människor sin plats, har de reflekterat över den, har de kämpat för att få den eller fötts med den? Vilken roll har vår plats i vårt sätt att agera? Vem ges plats och vem ger plats och vem tar den bara?

Podcasten började som Sofias slutprojekt på Nyckelviksskolans grafiska linje, och hon har hittills intervjuat bl.a. Sara Teleman, Dan Wolgers, Hanna Gustavsson, Kristoffer Triumf och Shay Peretz.

Den 20e januari bjuder Klubb Kahlo tillsammans med Sofia Johansson, skaparen bakom Souf Söker, in till ett releasehäng för podcasten på Stockholms bästa frisörsalong: Udda Fåglar på Södermalm. Kom och umgås, fira att podden släpps, och få tillgång till poddavsnitten i förväg. Vi skapar ett tryggt rum fritt från sexism, rasism, homo/transfobi och machokultur. Vi välkomnar alla sexualiteter, kön, ickekön och uttryck.

♡ Attenda på eventet för att stå på gästlistan ♡

– ENGLISH TEXT BELOW –

DJs
Alva Roselius (Klubb Kahlo)
Liv BO$$ (Klubb Kahlo)

Tack till
Udda Fåglar
Sofia Johansson
Cold Brew
Bang

PS. de första 20 på plats får en härlig goodiebag DS.

– ENGLISH –
Souf Söker is a podcast about space, having space and taking space. Through conversations with others, Sofia Johansson tries to find her way to her space and her artistry. How do people perceive their position, have they reflected upon it, have they fought to reach it or were they born with it? What role does it play in how we act? Who is given space and who just takes it? The podcast started as Sofias final project at Nyckelviksskolans graphic program, and she has interviewed among others: Sara Teleman, Dan Wolgers, Hanna Gustavsson, Kristoffer Triumf and Shay Peretz.

The 20th of January Klubb Kahlo together with Sofia Johansson, the creator of Souf Söker, invites you to a releaseparty at the best hairdresser in Stockholm: Udda Fåglar på Södermalm. Come and hang out, celebrate the release of the podcast, and get access to the episodes in advance. We create a safe space free from sexism, racism, homo/transphobia and macho culture.

FACEBOOKEVENT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s