KONSTNÄRER SÖKES

16880216_10211082342048296_1397954747_o

Genom historien har mannen och maskulinitet varit norm. Till denna dag har samhället utformats efter en struktur där ouppnåeliga förväntningar läggs på alla som passar in i normen. Förväntningar byggda på patriarkala fantasier och idéer som begränsar och kväver.

I samband med Kvinnodagen söker Klubb Kahlo och Ingenmansland konstnärer som vill bidra med sina verk där de tolkar verkligheten som icke-man till vernissage den 18:e mars. Vi letar efter alla former av upplevelser och din tolkning av de osynliga ramarna, uttalade idealen och glastaken är det som är relevant.

Är din konstform måleri, formgivning, ljud, rörlig bild eller musik? Eller något helt annat? Skicka in en ansökan via länken nedan senast den 8:e mars.

——> https://docs.google.com/forms/d/1pgPuIhONKLpzY6I6ZhCZITtqkIeVb0JOkVFNgENyYrc/edit?usp=sharing

~~ For english look below ~~

———————————————————————————————————————————

Being a man and masculinity has been the norm through history. Our society has until this day been built on impossible expectations which has been applied on all those who don’t fit into the norm. Expectations built on patriarchal fantasies and ideas that limit and restrict.

Klubb Kahlo and Ingenmansland are now looking for artists who wants to contribute work that reflects the reality for non-men. The work will be a part of our vernissage on the 18th of march. We are looking for all forms of experiences and it´s your interpretation of the invisible constrictions, ideals and glas ceilings that are relevant.

Is your artform painting, design, sound, visuals or music? Or maybe something totally different? Apply by filling out the form linked below. And we must have your application by the 8th of march.

———> https://docs.google.com/forms/d/1pgPuIhONKLpzY6I6ZhCZITtqkIeVb0JOkVFNgENyYrc/edit?usp=sharing

———————————————————————————————————————————

~Vernissagen Verkligheten~

18 mars !
Crescendo, Norrköping !
Evenemang is on it´s way !16807292_10211065769473992_254912248656086086_n