RELEASEFEST FÖR RUNDGÅNG #4

Kom på fest och fira att det nu går att läsa ett fjärde nummer av serieantologin Rundgång! Nummer 4 är en tecknad tolkning av den klassiska feministiska novellen The Yellow Wallpaper.

Det blir billig öl & vin inomhus och på den kvällssoliga verandan och i trädgården, HÖGLÄSNING!!! knastriga och mjuka snacks, grillad vegkorv, svängig musik och möjlighet att köpa sig en nytryckt bok! (och klistermärken!)

Festen hålls i samarbete med Klubb Kahlo i det supermysiga huset Slipvillan som ligger på Långholmen, ta tuben till Hornstull och sen en kort promenad i den varma luften. Ta med dina kompisar o häng med oss!

~ ~ ~ ~ ~

Om Rundgång
Rundgång är en serieantologi som vill experimentera med gemensamt berättande. I de tidigare tre numren har tecknarna skrivit en varsin text som en annan tecknare sedan tolkat i bild. I det fjärde numret arbetar vi alla med samma text för första gången, och gestaltar i bild en varsinn del av berättelsen.

Till varje nummer medverkar redaktionen samt några ytterligare gästtecknare. Redaktionen består av Ulrika Netzler, Saga Bergebo, Malva Fürst, Nathalie Ruejas Jonson och Elisabet Ericson. I nummer #4 medverkar även Hanna Hernried Forslind, Josephine Vejrich Watanabe, Minna Floss, Elin Molander och Anna Syvertsson.

Rundgång #4 kommer även gå att köpa under Stockholms Internationella Seriefestival som pågår i Kulturhuset under samma helg som releasefesten.

~ ~ ~ ~ ~

 

Mälarvarvsbacken 32, Långholmen 
20/5
Klockan 19-23