BÄRANDE KONSTRUKTION

BÄRANDE KONSTRUKTION är en kollektiv utställning där konstutövare från Klubb Kahlo arbetat tillsammans med inbjudna konstnärer som genom olika tekniker och praktiker behandlat temat Bärande konstruktion. 

CATHRYN HUMPHREYS ▷ HANNA WESTERLING ▷ ALVA ROSELIUS ▷ EMIE // EVA_MARIE ELG ▷ ANNIE HÄGG ▷ IVONNE AROSENIUS ▷ SARA-LOVISE EWERTSON ▷ DAVID DANELL ▷ JOSEFINE COHEN ▷ SANDRA ÖSTERBERG BROLIN ▷ EBBA ROST ▷ LINNÉA DIEDRICH SJÖDIN ▷ ELIN WOLLIN

Det kommer finnas soppa, vin och KLUBB KAHLO-merch på plats!

Tillgänglighet – I nuläget finns inget hjälpmedel på plats för att göra lokalen tillgänglig för dig som använder rullstol eller liknande medel. Detta är något vi är oerhört ledsna över och kommer att bära med oss till kommande evenemang.
Om du har tips på en mer tillgänglig lokal, skriv jättegärna till oss och berätta ♡

Klubb Kahlo är en ideell feministisk kulturscen med strävan efter att vara en trygg plats fri från sexism, rasism, hbtqia-fobi och machokultur.
Vi välkomnar alla sexualiteter, kön, ickekön och uttryck.

Evenemanget görs i samarbete med Studiefrämjandet.

15/5 Folkungagatan 147, Stockholm
15.00 – 22.00

▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾▾

BEARING CONSTRUCTION is a collective exhibition where artists from KLUBB KAHLO work together with other invited artists. We have treated the common theme Bearing Construction through our differing techniques and practices.

CATHRYN HUMPHREYS ▷ HANNA WESTERLING ▷ ALVA ROSELIUS ▷ EMIE // EVA_MARIE ELG ▷ ANNIE HÄGG ▷ IVONNE AROSENIUS ▷ SARA-LOVISE EWERTSON ▷ DAVID DANELL ▷ JOSEFINE COHEN ▷ SANDRA ÖSTERBERG BROLIN ▷ EBBA ROST ▷ LINNÉA DIEDRICH SJÖDIN ▷ ELIN WOLLIN

Soup, wine and KLUBB KAHLO – merchandise will be available to buy on spot.

Availability – At the moment, there are no aides to make the room fully available to those of us who are using wheelchairs or similar means. This is something we apologize for and will carry with us to future events.
If you know of a more available location, you’re more than welcome to contact us ♡

KLUBB KAHLO Is a non-profit feminist culture scene that strives towards creating a safe space free from sexism, racism, HBTQIA- phobia & macho culture.

15/5
Folkungagatan 147, Stockholm
15.00 – 22.0030629712_2126593777570136_3725990476965216256_o